top of page

BUROB WINT AANBESTEDINGDe goden zijn BuroB goed gezind: nadat we net zijn gestart met een nieuwe opdracht voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken, bleek vandaag dat we een aanbesteding hebben gewonnen rond de Groningse veranderlabs!

De gemeente Groningen gaat de komende 9 maanden in 8 veranderlabs experimenteren met nieuwe manieren van samenwerken tussen bewoners, ondernemers, ambtenaren, wetenschappers, college, raad en andere partijen. Met als doel om tot betere resultaten en verrassende oplossingen te komen. De veranderlabs hebben onder meer betrekking op de innovatie van de sociale zekerheid, gebiedsontwikkeling in het A-kwartier, welstand in de Schilderbuurt, binnenstadsdistributie, sporten in Hoogkerk en op nieuwe vormen van dagbesteding.

Aan ons de taak om het proces rond alle individuele veranderlabs met film te ondersteunen. Om belangrijke stappen, knelpunten, successen en leringen op beeld te vangen. Om gezicht te geven aan de partijen die bij de veranderlabs zijn betrokken, aan hun dilemma's, reflecties en discussies. En om de opbrengst van de veranderlabs zo goed mogelijk te delen en borgen binnen de grotere partijen, in de eerste plaats binnen de gemeente.

Wat een mooie klus!

Voor dit project werken we samen met de mannen van Lionatwork in Groningen.


bottom of page