top of page

"ONGELIJKHEID IS EEN GOEDE ZAAK"


Sociale rechtvaardigheid als motor tot verbondenheid: dat was het credo van de vijfde masterclass in de leergang 'De corporatie van de 21e eeuw', die is ontwikkeld door Het Corporatiehuis en BuroB.

Van de twaalf deelnemende corporatiebestuurders spraken we dit keer met Peter Manders (Patrimonium Barendrecht), Hassan Najja (SOR) en Hedy van den Berk (Havensteder). We legden hen stellingen voor als "Ongelijkheid in de maatschappij is een goede zaak", "De onvrede onder mijn huurders groeit" en "Rechtvaardigheid vraagt om stellingname".


In de leergang 'De corporatie van de 21e eeuw' (oktober 2016-juni 2017) gaan corporatiebestuurders aan de slag met zichzelf en met hun leiderschap. Terugblikken op andere masterclasses zijn hier te bekijken.


bottom of page