top of page

EVENEMENT: TIMMERDORP IN M4H-GEBIED


Tussen het Rotterdamse Marconiplein en de Schiedamse binnenstad ligt Marconia. Vroeger een rangeerterrein, de komende jaren dé plek voor experiment en evenement, als voorbereiding op een toekomstige, meer definitieve invulling van het M4H-gebied. Onder het motto "Marconia doen we samen zelf" geven ondernemende burgers en vernieuwers uit bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen samen betekenis aan het terrein.

Van 16 t/m 18 augustus a.s. (de laatste week van de zomervakantie) organiseren we een timmerdorp op Marconia. Er is plek voor maximaal 150 kinderen tussen 7 en 12 jaar, die hier naar hartelust kunnen timmeren, zagen en bouwen. Samen maken de kinderen in drie dagen een tijdelijk dorp van hout en andere materialen. Op 18 augustus sluiten we af met een heus dorpsfeest, waarop ook ouders, opa en oma en vriendjes en vriendinnetjes welkom zijn.

Voor meer info en aanmelden, klik hier. We zoeken ook nog vrijwilligers die de begeleiding van de kinderen voor hun rekening willen nemen!bottom of page