top of page

BUROB EN CORPORATIEHUIS: PARTNERS


Mooi nieuws: BuroB is samenwerkingspartner geworden van KWH/Corporatiehuis. Nadat we het afgelopen jaar samen met succes een eerste pilot-leerlijn voor directeur-bestuurders van woningcorporaties hebben ontwikkeld en begeleid, slaan we voor het komend jaar de handen nauwer ineen. Dat moet onder meer leiden tot een vervolg op de eerste leerlijn en tot het opzetten van enkele nieuwe leerlijnen. Passend in de traditie van het Corporatiehuis, worden deze leerlijnen -en aanverwante themabijeenkomsten- voor en door de deelnemende directeur-bestuurders ingevuld, gericht op verdere ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten. Kenmerken: inspiratie, training, intervisie.

Samen met het Corporatiehuis maken we er een bevlogen en leerzaam 2018 van!bottom of page