top of page

Twee nieuwe leerlijnen Corporatiehuis


Volgende maand starten we vanuit het Corporatiehuis met twee nieuwe leerlijnen voor bestuurders en directieleden van woningcorporaties. Dat zijn de leerlijnen 'Leidinggeven aan de corporatie van de 21e eeuw' en 'Het nieuwe sturen'. De eerste is een prolongatie van een eerdere leerlijn, de tweede compleet nieuw. 'Het nieuwe sturen' vertrekt op een concrete veranderopgave die de deelnemers zelf inbrengen en gedurende de leerlijn in/met hun organisatie mee aan de slag gaan. Daarbij helpen en ondersteunen de deelnemers elkaar, maar brengen we natuurlijk ook deskundigheid en inspiratie "van buiten" in. Bijzonder is, dat de deelnemers aan de leerlijn over hun stappen, dilemma's en inzichten gaan vloggen. Om op die manier hun eigen lessen te delen met anderen en om van die anderen feedback te krijgen op hun vragen en zoektochten.

Zeer benieuwd welke experimenten en beweging deze leerlijn de deelnemers, hun organisaties en onszelf gaan brengen!bottom of page